carpe diem.

gillar att leva i varje sekund, och hatar det. men vet att jag lär mig något. invetserar i framtiden och lyssnar på världens bästa låt. 

gillar att överdriva btw, fast bra är den:
Incubus – If Not Now, When?

började måla naglarna regelbundet igen. hittade tillbaka till mig själv.
och japp, dricker vin mest hela tiden. vad trodde du.

disappointment.

dis-appointment. alltså inte ett appointment, helt enkelt. jag trodde att det värsta jag visste var folk som hör av sig och ställer in planer i sista minuten, men jag har nu kommit fram till att det värsta är när de inte hör av sig alls, och dessutom inte går att nå. jag saknar vettiga människor, känner att universum prövar mig, försöker få mig att inte känna mig totalt jävla överkörd när en sådan liten (?) sak inträffar. och jag vet inte. kanske blir det bättre med tiden, men jag pallar inte att acceptera att hon gör så. jag menar, inte ens svara när jag ringer? tror ju fan det har hänt något på riktigt. och inte kan hon skicka ett meddelande på facebook för att förklara, ursäkta sig eller bara visa att hon bryr sig ett ändaste dugg. och ändå är hon en av få jag verkligen vill träffa, och hej vad jag saknar Sverige då. fyfan. 

och egentligen är det ju inte så illa. det var en kväll, och jag drack vin och lyssnade på musik och lagade mat och mådde förhållandevis bra. men jag orkar inte med bristen på respekt hos vissa. nu ska jag träffa Julia.

Calzone utan ost...

...och för lite salt och peppar, fast med Keso (Körniger Frischkäse!) och champinjoner och majs och tomatsås så klart, alldeles för gammal deg MEN det gick ändå och oj vad det är gott med mat ibland!

Jag lärde känna en man som jobbar i en vinhandel. Kan berätta att det ger mig vissa fördelar. Till exempel gratis vinglas, provsmakningar när jag tittar förbi, 75 % rabatt (!!) och möjlighet till arbete! Älskar Tyskland för detta. Ikväll dricker jag vin men Devyn. 

Åt hej-det-är-vår-i-luften-glass idag, för vi hade 12 grader och strålande sol! Njöt av hur fint allting är, allra mest för att...

...jag köpte hit min pojkvän igår! Fast han dyker inte upp förrän den 23 mars, men det gör mig ingenting, för han kommer!! Räknar ner och gläder mig år våren, den är fin, redan! Senare dyker familjen upp, och en Sophia kanske tittar förbi, hoppas på ett Andrea-besök, eller SaraEmma-besök, kanske har Pilla vägarna förbi, eller Johanna? Och plötsligt kändes det inte alls ensamt här längre. Njuuuuuter.

För övrigt. Så här bra har ett år inte börjat på väldigt länge, trots allt. Pussciao!smärta.

vågar inte köpa läkemedel i Tyskland. 

men vet ni! jag känner mig så rik att jag kan bjuda min pojkvän på en resa hit. har nog faktiskt tillräckligt med pengar och det skulle vara förjävla värt alltså!! men då får jag se till att leva snålt. vill ju till Schweiz också, fan. hmpftkrmlsp. för övrigt hade jag en urfin helg, den bästa i år! och då måste tilläggas att de föregående helgerna inte varit så tokiga de heller! livet är en fest. kramtja.

Sonntag Morgen, um drei Uhr.

nej haha jag förstår inte varför ni besöker bloggen ens, jag uppdaterar ju aldrig? och gör jag det så är det måttligt intressant. och jag känner att jag faktiskt borde skriva på tyska, men vem fan skulle förstå då?

ich kann aber versuchen, ein bisschen zu scheiben. es ist ja ziemlich einfach, weil viele schwedische Wörten ähnlich sind. schon schwerig? ich habe dieses Wochenende so viel Deutsch gesprochen und bin viel besser geworden. ich habe Volleyball gespielt, mit einer Frauenmannschaft sogar! ich habe mit meiner neuen Mitbewohnerin und Nils (!) und Dani italienischen Abend gehabt, mit Pizza und Wein, der ich von der Familie zum Valentinstag bekommen habe. habe bei einer Weinprobe gearbeitet (sooo toll!) und viele nette Leute getroffen, und, na klar, Wein probiert :) es war echt einen tollen Abend bei der Weinhandlung, und danach sind ich, Nils und Vio zu einem Party gefahren. schlechte Musik aber trotzdem viel spaß. ich liebe zu schlafen nach einem Abend wie gestern, und heute Morgen haben wir Schreibtischbrunch gemacht mit American Pancakes, Bretzeln, Rühreier, Apfelkuchen (APPLE PIE!), Kaba und Kaffee. damit haben wir einen schönen Morgen verbracht :) später muss ich aber trainieren gehen, vielleicht kann ich auch laufen! oder gehe ich in Fitnessstudio. mal sehen. heute ist auch der leste Tag sich für eine Arbeit bei Skansen zu bewerben!! will ich machen! und heute Abend kann ich hoffentlich viiiel skypen! ich freue mich! 

och hur gick det? slår vad om att du förstod iallafall, Sophia. puss!

RSS 2.0