fetma.

- ett samhällsproblem.

kan inte låta bli att skratta lite åt mattefysiklärarn. 
fixar en cd till den människan, ha. skoj. 


magic desert

om du inte visste det redan försöker jag frälsa världen med ett galet gott té vid namn Magic Desert.

Magic Desert
Tropiskt smaksatt rooiboste med smak av ananas, mango
och citron. Innehåller bitar av citrus, banan, ananas, mango
och citrongräs.

inlägg, äntligen!
och jag bestämde mig för att köpa löparskor på intersport, för där har man garanti i en månad så man kan springa in dem ordentligt innan man bestämmer sig(: fedt.

matteprov&morotssoppa.

idag klarade jag ett matteprov, drack söt caffé latte, gjorde god morotssoppa, hade det närmaste-ett-gräl-jag-och-David-kommer men pojken, såg på början av Tillsammans är man mindre ensam och mådde bra. 

min pojkvän har en tendens att göra mig glad. det har han alltid haft, han har varit den största glädjekällan. hur bra som helst! men...inte tillräckligt. jag mixtrade lite med min hjärna, möblerade om lite, hjärntvättade mig varsamt och förstod att jag inte behöver någon annan för att bli glad. jag tackar aldrig nej, men fan vad bra jag mår. med mig själv, just nu. reflektioner, reflektioner.

en generation är påväg bort. det börjar snart, dagen kommer närmare och närmare. det är något jag inte vill tänka på. vi var på krematoriet härom veckan. det fick mig att tänka, men tack&lov kan jag skärpa mig. efter besöket inne i rummet där ugnen stod slappnade jag av. jag trodde allt var över, och då brast det. jag vill blunda för allt hemskt. 

imorgon:

x köpa mänger med té
x betala tillbaka skulder
x köpa en byrå (!!!)
x prova de gjutna inläggen!
x dricka té

yez.
NATTI

patriot

patriot
patrio´t, person som älskar sitt land och är beredd att osjälviskt arbeta för dess välgångpatriot

patrio´t, person som älskar sitt land och är beredd att osjälviskt arbeta för dess välgång


vattenpuss.

en underbar promenad för väldigt längesen. en hjärtformad vattenpuss. eller pöl. same shit. det gäller att ta vara på tiden när den är som bäst. varför allt är så lätt just nu kan jag inte svara på, för det finns ingen ordentlig förklaring. just nu är det som det ska vara. en riktig thedrickarkänsla, myskvällskänsla, sjungalyckligtillmusikkänsla, träffaunderbaravännerkänsla, serörandefilmkänsla, promeneraensoligdagkänsla. awsomeness!

don't lose the dreams inside your head, they'll only be there til you're deadgood. gooder. goodest.

tvåhundra kronor. rättvisemärkt choklad. werther's original-chokladen! lycka. ett skrivbord mindre (jag sålde någonting på blocket, tog inte ens en vecka!). pluggsjuka. mensvärk. vatten.

they'll come, they come.

jag går mig själv på nerverna och vet inte vart jag ska ta vägen. varför sitter jag här? behöver göra något. äta något. träffa någon. några. något. dricka något. typ vatten. gärna vatten.

...sucker!

fyra tankar
 1. Mina fötter är vanskapta nuförtiden och jag väntar spänd på mina inlägg som förhoppningsvis blir klara till nästa vecka. Jag har kommit fram till att jag nog kommer vilja träna ensam framöver, löpning löpning löpning.
 2. Hormoner är min värsta fiende och jag kan inte låta bli att, när jag är glad, vänta på att falla i en grop igen. Kanske ska jag börja fånga dagen och vara glad när jag faktiskt är det?
 3. Det som tynger mig mest är att jag inte får saker gjort. Det leder till att jag får dåligt samvete. Hela tiden. Om jag gör saker, på riktigt, eller bara tar lite lättare på det får jag kanske till&med mer tid!
 4. Jag oroar mig. Jag är svartsjuk. Jag är avundsjuk, lättretlig, otrevlig, nära till gråten varje sekund, rädd, hemsk, falskt, ful, äcklig, tjock, glad, positiv, full av energi, lycklig, smart, snygg, vacker, snygg, galen, rolig, snygg, fantastisk, underbar och snygg! När jag skrev ekonomiprovet för några veckor sedan var jag galet nervös för att vad jag än skrev skulle det vara fel. Jag bytte strategi och intalade mig själv att det här kan jag. Det gick! Att fortsätta peppa sig själv kanske är en ingrediens som fungerar lika bra som stöd från andra, som jag märkt att jag oturligt nog är galet beroende av.
fyra bra saker
 1. frukt
 2. musik
 3. insikter
 4. pepptankar (detta fick mig på så mycket bättre humör, galetttt!)
fyra mindre bra saker
 1. känslan av att inte trivas i det sällskapet man är i
 2. handbollsklister
 3. ensamhet man inte kan ta vara på
 4. skolhelvetet.
fyra gamla AS-SNYGGA bilder på mig som får mig att bli glad och få tillbaka gamla känslor

ow is your chance boy just ignore
the dreadful things they say
go on, give up, you'll never win,
no crying now, they're watching him
his blood will boil, the kids will sing
learn to drown before you learn to swim

ljudet av ensamhet.

jag vet inte vad jag ska skriva. 

jag klarade mig igenom skoldagen. det gick ovanligt bra. oklanderligt. fast jag är ju lite blind också så det gick säkert inte lika bra som jag tror. anyway. jag var social, trots att David inte var där. trots att jag inte kunde låta bli att oroa mig över hur han mådde och kände att matteprovet ligger på tok för nära nutid. vi har nästan ingen skola. det märks inte. men jag skrev äntligen klart den hemska etikuppsatsen och kom fram till att jag inte har något självförtroende, tror att alla andra är bättre och att jag är feg. förresten känns det lite som när jag var mindre. när det var skolan man såg fram emot för på eftermiddagarna hade man ingen att vara med, inget att göra, ingen att ringa. men då visste jag ju inget annat. det enda jag kände att jag hade att se fram emot var den där sjuka pojken som inte fanns i närheten. nu alltså. inte när jag var mindre. 

det är jobbigt att inte kunna vara ensam i några timmar utan att tankarna börjar snurra i huvudet och skapar ett agg mot mig själv. jag vantrivs lite med mig själv. jag saknar den tiden då jag, tror jag, hade självförtroende. känns som att det var en illusion. det kanske det var. jag kanske bara börjar fatta det nu. 

det känns som att det här inlägget kommer raderas. 
någon gång. 
jag är egentligen jätteglad. 
juste. 
jätteglad.

klappertiklapp.

the sun is out, but happiness
only reminds you of the people you hurt,
mistakes that you made when you were down


religion är det inget fel på alls. det blir ännu bättre med bra musik till. &ingen som stör. vi fick tillbaka proven idag, och det var kul. jag hade skrivit singha i stället för sangha. ungefär som den gången jag skrev dynamit i stället för diamant. men jag fick rätt. öl - gemenskap, nästan synonymt! jag ska kommendera snön att smälta. då skulle jag bli glad. ibland när jag känner mig stressad skriver jag listor. det brukar hjälpa, rätt ofta faktiskt... horunge.

 • balklänning
 • studentklänning
 • skor
 • jobb
 • högskoleprovet
 • besöka liu
 • körkort

en låt.

65daysofstatic – Radio Protector

don't panic!

jag drömmer för mycket om en värld som aldrig kommer att existera. det gör ont. jag föreställer mig hur det skulle vara perfekt. vilket det aldrig riktigt blir, eftersom att det redan -har- existerat i mitt huvud. godnatt!

någon som vill följa med?
- HURRICANE FESTIVAL 2010

i'm just too fake for the world.

det vill sig inte riktigt. mår sådär lagom bra. måste packa. måste baka biskvier. måste sova. jag tröstar mig med att det ligger en chokladkaka i min väska. puss på er.

det var bra, riktigt bra.

Dave Matthews Band – Spaceman

sthlm.

äntligen! trots att det bara är lite drygt ett dygn ska det bli förbannat kul! &sen komma hem, råplugga på religionen, sova lite längre, slipa tänder hos tandregleringen, ha PROV, möjligtvis gå på den där förbannade studentfesten, ha lite kul, sova lite, ha lite lektioner, åka till Linköping, ha ännu mer kul. jag har höga förhoppningar på kommande vecka! godnatt

emptiness of crowded streets.

besatt av the; av min nya thekanna och magic desert. av musiken; immanu el & dave matthews band. av min pojkvän. av förbättring, personliga framsteg. & av soljuset!

kaffetår&kaffevår.

kaffetermos. eller eventuellt tetermos! en fin en för 79:- som dock inte håller värmen så länge. men det kanske är värt! den läcker iallafall inte, garanteras det. vilket jag också har hört... jag är pepp på den gröna. det finnsen bättre, som håller värmen på riktigt. men den är en hundring dyrare, kan det vara värt? villhadennu. sen det där med torr hy i ansiktet som suger balle måste göras någonting åt. ischa. &om det nu ska vara galet dyrt så får man kanske investera...å inte köpa onödigt dyra termosar. tillexempel. göteborg till helgen! fett.

jag får ingenting gjort och det ska vi nu ändra på! jag älskar vädret. vinter är fint! så länge det inte snöar,slaskar, regnar, blåser, är mulet eller 20 minus.

RSS 2.0