sand is overrated. it's just tiny, little rocks.

jag har hittat min nya favoritsida! Klara färdiga gå! jag är lite frälst sådär, vill baka muffins och chokladtårtor hela tiden. muffinsformarna var billiga på Klara färdiga gå dessutom(: man kan köpa blandade mönster, 20 st, för bara 19 spänn :D åh, den som ändå hade tid med det. imorgon är det Den Mest Överskattade Dagen På Året, och det ska firas(: jag har lovat att baka någonting och löftet ska hållas. ut i skogen ska vi, grilligrilli. pms kan vara det värsta kvinnan straffats med (hon är ju trots allt en syndare) och jag känner mig mer uppsvälld än vanligt pga att jag tryckt choklad och inte tränat.
jag är inte så mycket för bowling när det inte går bra. fast jag brukar inte bry mig. men är man hungrig och sur så är man. flax. det går att muntra upp sig genom att låta tiden gå, det trodde inte jag. men det gick. fortfarande ingen balklänning. jag måste låta bli att trycka m&m's och ställa mig på Den Mystiska Träningsmaskinen min far införskaffat. man kan "springa" och se på film samtidigt! dock endast vhs. men det finns bra vhs-filmer också. sugen på att se eternal sunshine of the spotless mind. det var ett tag sen nu.
vill helst glömma bort allt det jobbiga som hänger över mig. tycker det är tråkigt att två veckor kommer flyga förbi som bara innehåller skolarbete.

dumt.

nu är det sådär dumt igen och jag kommer sitta uppe hela natten och skaka av ilska, besvikelse och längtan. vill sova bort imorn med då kommer det bara bli värre. kanske hoppar man hela fredagen istället, som belöning. jag kan skriva alltmöjligtdumt just nu så jag borde sluta innan jag ångrar mig. hur personligt får det bli? ahwell, det är för min egen skull jag skriver. allt jag gör är för min egen skull. jag är iallafall inte lika egocentrisk som en del andra. förHELVETE.

krafttag&flexibilitet.

har jag gröna ögon?

projektarbetesrapport.

jag har nog aldrig tyckt det har varit såhär roligt att skriva någonting till skolan, någonsin! vi har verkligen någonting att skriva om, det blir assnyggt, skriva är lite min grej ibland, och ja! det liksom flyter på, fett. 

för övrigt tycker jag om att ha sällskap mest hela tiden, mår dåligt när jag varit ensam ett par timmar, så igår var f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t bra! på alla sätt. trots mitt utbrott, det rinner över. jag måste fortsätta intala mig själv att jag är bra, att jag är lycklig, och att jag förtjänar det. tycker det är mysigt att träffa min pojkväns släkt, faktiskt. får en liten kick av det. inte bara god mat och tårta, utan sällskap och självförtroede, glädjeglädjeglädje. då känns det bra, trots att jag inte riktigt kan acceptera att jag inte är som jag kräver av mig själv. 

igår var vi dessutom vuxna, mycket vuxna. man är vuxen när man äter tre(fyra?)rätters middag, dricker en massa olika sorters alkohol i olika glas, pratar om aktiebörsen och kan uppföra sig, typ äta med kniv och gaffel utan att kasta maten i knät (alla lyckades dock inte hålla maten på bordet, men det gjorde jag!) och gå hem tidigare än man kanske förväntats. ingen allergisk david heller, det gillar jag. och han, gissar jag. tycker dessutom om att jag inte blir bakis. dumt att inte äta frukost, dock. det är jävligt stressigt nu, det mesta, men jag ville skriva av mig. och jag bryr mig faktiskt inte om det är intressant eller ej. punkt.

azure ray är mina favoriter faktistk, förstår inte riktigt. har blivit lite emotionell på senare tid. men det orkar jag inte göra någonting åt, ändå. mumford and sons är underbara också. juste. 

väldans vad långt det blev. känns som jag skriver i en burk, någonting mörkt. mörk layout. can be it. plus att jag vet att jag har få läsare. det äger. kwawi.

Mumford & Sons – Sigh No More - seriöst.

filtar&trötthet.

en väldigt trött och utsliten tös sitter hemma och lyssnar på mysig musik samtidigt som hon virkar på en filt. 

det var längesedan jag skrev någonting på denna ytterst intressanta, vällästa blogg. jag kan inte säga annat att det är väl tur det. jag vet inte hur mycket från min hjärna som hade hamnat här, och hur mycket jag hade ångrat senare att jag hade skrivit. tack och lov. ingen skada skedd. livet går upp och ner. jag får väl skylla mig själv som lever för variationen. just den variationen skulle jag mer än gärna slippa. allt det där med körkortet hänger över mig, liksom oron inför framtiden (måste ta tag i det nu!), skolarbete, alla förberedelser inför studenten, min fritid, träning, allt, pengar framför allt! och jävla hormoner

vill inte tänka framåt riktigt.

allt är bra, allt är fint! min mobil är borta och jag har nu beställt ett nytt simkort som inte kommer förrän nästa vecka. lyssnar på soundtracket till amelie och tänker på david. imorgon blir det iallafall mysmiddag hos mysSophia. jag ska umgås ihjäl mig de här veckorna. jag är pepp. behöver lite mer spänning och dramatik just nu. fick en dos igår. det räckte inte. 

Yann Tiersen – Amelie From Montmartre

Eluvium – Prelude For Time Feelers

slutar tänka.

älska räcker väl?
65daysofstatic – Radio Protector
galengalengalengalen.
allt behöver väl inte vara så jävla vackert?
men sen då. sen.
utan ansträngningar.
vart tog alla drömmar vägen?
höjer musiken lite till.

curriculum vitae.

jag skriver cv och jag hatar det. jag kan inte det här. jag har inga erfarenheter heller för den delen, vadå tve veckors kommunalt sommarjobb och funktionär på Arvikafestivalen? >< solen skiner och jag vill gå och köpa glass. mina naglar ska bli någon grön färg tror jag. jag ser att snön smälter och det gör mig glad. biljetter till Linköping har bokats, det ska bli kul. vågar inte köpa någonting, man vet aldrig vad som händer ekonomiskt. lyssnar på muse och känner att jag är glad!

sugen på att smaka de nya glassarna. ohja.

.


jag har kommit på att påsken är en underbar högtid! kanske den bästa(: kan bero på mitt humör, men seriöst! galet bra. god mat, gott godis, trevligt sällskap, underbart väder, härlig känsla, mysigt.

endlich!

jag har just byggt ihop en byrå med bästaste bäst(: min far har också satt upp en tavla och nu är jag hur pepp som helst på att göra fint i rummet! finally. mina naglar ska bli påskiga och jag ska ta på mig något gult eller orange sen. kan bli de knallorangea leggings-i-bestämd form som har hängt orörda på tok för länge. David lämnade mig nyss och jag ska nog gå ner och baka något snart(a) 

blev så sugen på gammal musik, så här sitter jag och lyssnar på allt från the used till bad religion, nofx och the all-american rejects =D älskar solen och allt just nu! 

alltså seriöst: The Ataris – so long, astoria

RSS 2.0