grekland.

jag är så glad, och jag längtar som en get till grekland! snodde lite underbara bilder från en blogg, det är inte dit vi ska men känslan! segla i grekland i två - hela - veckor! fantastiskt, jag lever lite på det(:


pitiful?

ibland undrar jag varför jag sparar kläder som blivit försmå, och det är dagar som denna jag kommer på varför. inte nog med att jag har gått ner lite i vikt, jag har inte vägt såhär lite sedan nian tror jag. så kläderna passar igen! och gaaash vad många shorts jag har! spännande, mhm. 

min helg har varit en av de bästa någonsin. det är någonting med min släkt, något mysigt. men det berodde mest på mig, att det var så jaala bra. mitt humör är någon av det mest fascinerande jag känner. hen (han eller hon?) gör lite som hen vill. men jag kan påverka, det kan jag. och jag slumpar låtar på spotify och nu kom en Blindside-låt<3 ååååh. jag är så sjukt sugen på frihet! allt känns möjligt. oh, oh. men det kan vara den bästa låten de gjort. 

Blindside – Pitiful

jag är sugen på smoothie. ska nog cykla iväg till willy's och köpa billiga rakblad(: idag ska håret färgas!
fedt. 

puss&hej

det är på riktigt.

men overkligt. det bästa är att man inte vet hur morgondagen ser ut. jag äskar det, på ett sätt. samtidigt som jag är orolig och hoppas med hela mitt hjärta att allting ska bli bra, bli bäst. kan inte låta bli att räkna upp allt jag ska göra när det blir bra igen. ler lite och hoppas lite till. musiken räddar mig verkligen. och människorna runt omkring mig. snart blir det färre ensamma stunder, inget plugg! men nu ska jag skriva klart den förbannade uppsatsen, skicka in den, tvätta bort allt smink och gå och lägga mig...men jag har inte bråttom för jag har sovmorgon imorn! en springtur kanske? 
godnatt

btw, jag har tre okända besökare. eller fem. wow.

en lista.

jag älskar listor. för den som inte redan visste det. 

 • anberlin kommer till frizon! fast jag har hört att sångarn inte är särskilt bra live
 • jag köpte balskor, studentklänning, smink och klippte mig igår
 • mumford and sons kommer till way out west. värt?
 • jag bränner pengar som en get! ohja.
 • idag gjordes sista provet, wei!
 • jag smakade ben&jerry's peanut butter cookie dough som inte var prisvärd alls
 • vi dansade foxtrot och vals och jag tyckte det var kul!
 • jag lyssnar på blind pilot och gillar det. vad tråkigt musik jag lyssnar på nuförtiden. hrm.seriöst, jag skulle kunna skriva några tusen listor till. mhm. så...detta är vad jag har kvar i skolan:

 • uppsats om PÅVEN
 • cv x2
 • få tillbaka tre prov
 • redovisa om PÅVEN
mmmmjuste!

rachael yamagata&godis.

i want you
or no one
no one else for me
you, or no one


lite så känns det nu. lite förjävligt. och jag klarar inte av att vara ensam.
såhär kändes det igår. då var det bra. då hade jag känt mig oövervinnerlig på en motorcykel bakom gabriel. frihetfrihetfrihet. synd att det går så uppochner. jag behöver verkligen all energi jag kan få just nu. tröstäta?

jag har en kexchoklad.

en enformig dag.


detta blev mitt resultat på SvD. jag vet inte om jag är tillräckligt införstådd i frågorna, men någorlunda(: tänka sig vad röd jag var. rödgrön. brun. och lite rosa. låter ganska fult faktiskt.

idag var en dag som endast bestod av matte. konstigt nog mår jag inte särskilt dåligt. behöver väl den här tiden. blir starkare. försöker se positivt. det går. hittills. fasar lite. men hoppet är stort(: vänner är bra. sömn kommer bli bra det med. och att träna imorn. undrar hur det kommer gååå... vågar inte ta ur inläggen ur skorna egentligen, men uteskor kan man väl inte ha inne? inte grusiga sådana iallafall. jag är sugen på att tjäna mängder med pengar i sommar och göra det som faller mig in i höst. synd att jag inte har något jobb. eller några sparade pengar. ja, inte mängder iallafall. har så det räcker över sommaren, förhoppningsvis. jag är väldigt full med ord, känner jag nu. de måste liksom ut

thaimat är gott. det gick att äta. min aptit är mystisk nuförtiden. den går efter samma kurva som oron. utmattning leder det till. och jobbig mage och sura uppstötningar. vill så gärna vara sugen på godis, men är det inte. kanske är positivt egentligen, vad vet jag. jag vill jogga. vad är det med regnet egentligen? ville aldrig sluta idag. tjockt. men biblioteket är bra, när man vill få någonting gjort. ohja. men kaffe. och lite sällskap tillochmed. det var trevligt. 

vill bara att dagarna ska gå. hoppas på fin picnic imorn, fint väder, fint sällskap, fin musik. fin sömn kanske jag ska satsa på också. vill borsta tänderna. det vill jag hela tiden. vill ordna upp saker, men orkar inte. mitt rum har inte städats på flera veckor = astmarisk! men det enda jag gör där är att sova. kanske är illa nog. 

nu ska jag sluta ordbajsa. en fin låt kan lyssnas på, om tid finns. jag gillar den. LÅTEN

not to do today-list. but i did.

gå första barfotapromenaden
lukta på vårblommor
sukta efter nagellack
lyssna på musik
längta&önska så att koncetrationen försvinner
gå in nya skor


vissa saker känns underbara trots att ingenting annat gör det. tar mig igenom en dag till(:

azure ray - if you fall


lisa hannigan.


got some!

lyssnar på musik som gör mig glad, äter rabarberpaj och försöker fokusera. ska skriva om påven, den väldigt intressanta killen i rom. men! jag blir glad av människor! som bare den(: känner att jag tigger till mig komplimanger just nu, det känns bra :) hä. nu vill jag bara att veckan ska ta slut, fyfan. grrrrreat. tjim!
kan inte sluta skratta. gash, det är så roligt. nästan(:

balfrisyr.


så vill jag se ut. mm! det vore inte fel. men är det möjligt?

ups and downs.

det känns väldigt konstigt just nu, men ändå rätt bra. en dag i taget, en dag i taget. det ska bli bra, det har jag bestämt. jag trodde det skulle vara värre än så här, men det är det inte. därför att det kommer bli bra igen. nu ska jag göra husmanskost! jag har inte ätit sen i fredags(:

demons.

you used to dream
you used to care
you used to love
you used to fight

jag kan inte koncetrera mig.

Mew – Symmetry

i'm not. totally useless.

jag vill vara

- spontan 
- öppen 
- ärlig  
- rättvis 
- glad 
- nyfiken
- omtänksam
- intressant


det ska jag bli.

into the wild.

nu ska jag springa bort min konstiga mensvärk som egentligen bara är värk. eller spiralvärk. sen ska jag till emma och göra pannacotta och ha en trevlig kväll! imorgon, då blir det religion. mest. och sen lite skoj på kvällen, kan behövas. jag är seg i huvudet och behöver lite luft. mmmmmm...

new adventures nya album, jag gillar. låten är fin. de är mindre fina, dock. britter alltså. tror jag ska lyssna på millencolin när jag springer. det är pepp.

New Adventures – Never Get Caughtjag gillar bibeln.

Jag har en del frågor till er präster som vet och kan allt.

Jag tänker sälja min dotter som slav (2:a Mos 21:7) vad kan vara ett skäligt pris?

I 3:e Mos 21:20 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta gäller bara människor utanför EU. Kan han ha rätt? Min granne som jobbar på Kvantum insistera på att även jobba på söndagar. Enligt 2:a Mos 35:2 så måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig för att göra detta själv?

Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt 3:e Mos 21:20 får jag inte närma mig Guds altare om jag ser dåligt. Min son konfirmerar sig nu och det vore kul att se hur han uppför sig i kyrkan. Är det OK om jag sitter i vapenhuset?

Kan mina barn börja att träna fotboll i IFK-Värnamo då 3:e Mos 11:7-8 säger att de inte får röra resterna efter en död gris. Eller måste de fortsätta spela här hemma med en plastboll?

En bonde här ute i Tånnö envisas med att odla olika grödor på samma jord och syndar där med mot 3:e Mos 19:19. (Han har även den fula ovanan att svära mycket.) Nu är hans fru inte heller mycket bättre då hon envisas med att gå klädd i kläder som är gjorda av mer än ett tygmateriel. (Vanligen bomull och polyester) Är det nu nödvändigt att samla HELA Tånnöbyn för att stena dem? (3:e Mos 24:10-16) Kan vi inte bara bränna dem på bål som vi brukar göra med människor som ligger med sina släktingar? (3:e Mos 20:14)

Jag vet att ni präster har gått på djupet i dessa frågor så jag ser fram emot tydliga och raka svar. Stort tack till er rakryggade präster som tydligt visar att Guds ord är evigt och oföränderligt.


en balklänning.

när jag kom hem i söndags hängde det en balklänning bakom min dörr. det hängde en balklänning bakom min dörr!!! mor hade tagit hem hennes mormors gamla blåsa från 30-talet! den är, ja, vad ska man säga mörkrödlila? hellång. helklockad där bak. galet fin faktiskt. eller den kan bli. hade jag haft storlek 75D hade den kanske passat någorlunda över bysten, men det ska fixas. åh, det känns så skönt! åtminstone en sak som är klar(:

fysik b hör till historien nu. religionen ska snart attackeras också. vackert!

shivering.

detskablibratillslutmenjustnuärdetförjävligt.

helgen var fantastisk. precis vad jag behövde. hatar att komma hem och märka att allt är precis som det var när man lämnade det. allt känns så förändrat när man väl kommit ifrån ett tag, sen är man tillbaka på noll igen. kändes återigen som ett framsteg socialt, att jag vågade åka och träffa henne. perspektiv och upplevelser, glädje och bortkopplande av verkligheten. bröllopstårtan (40:-) var riktigt värd faktiskt! rekommenderas. uppsala är en sjukt mysig stad, men jag skulle bli pank direkt om jag flyttade dit. så galet många fina fik. varför har de inga sådana i karlstad? ahwell. jag blir helt handligsförlamad när jag är stressad. om allt bara ordnade upp sig skulle jag bli glad. ska försöka. torka tårarna och bita ihop.

Glen Hansard and Marketa Irglova – Falling Slowly

YCDBRALAI

försöker skapa någon slags ordning på allting. you can't do business running around like an idiot. stämmer rätt bra. men vafan, det finns ingen ordning på någonting. någonting vill inte ordna upp sig, för det är liksom inte någon av någontings principer. jag har tappat aptiten och försöker mest trycka in mat för att inte dö av hunger. det känns som om jag mest tar mig igenom dagarna. det känns inte bra. nej. men jag har märkt att det inte hjälper att anstränga sig. synd. packa inför uppsala. jawohl. sova lite också kanske. mhm. godnatt.

it's all just a cold play.

fucking up freaking out falling fast fighting hard facing friends faking smile finding words feeling worse

wet&salty.

Mew – Comforting Sounds

att minnas.adjektiv på a.

abstrakt ogripbar, tankemässig
absurd orimlig, förnuftsvidrig
acceptabel godtagbar
affirmativ bekräftande, jakande
amfibisk lever både i vatten och på land
amorf formlös
anonym ej namngiven, okänd
antipatisk motbjudande, fientlig
apatisk (totalt) håglös, slö
apokryfisk av omtvistad äkthet, mindre tillförlitlig
apoplektisk med anlag för slaganfall
approximativ ungefärlig
arkadisk lantlig, idyllisk
arkaisk ålderdomlig
atonal utan tonart och harmoni
autentisk ursprunglig, tillförlitlig
autonom självstyrande, självbestämmande

fingerad frustation.

Can you see in the dark?
Can you see the look on your face?
The flashing white light's been turned off,
You don't know know who's in your bed.

jag orkar inte vänta. vill kunna göra någonting åt det, i stället för att långsamt förstöra för mig själv. jag hatar det. en bild kanske gör det lite bättre. nej. jag kan inte göra någonting själv längre. jag har försökt. tiden läker alla sår. vilka sår? åh, det är så jävla pinsamt dumt och fel och onödigt och dumt. jag sparkar in väggarna snart, skär hål i mina kinder, men det lär inte hjälpa. jag vill ha en kram.

hold on love.

And when the darkness falls over
Like a storm cloud in my head
Something inside says it's easier
To push you away but stay and
Hold On Love

RSS 2.0