in the end, everybody will get hurt.

låt bli bara. jag har ont i magen för ingenting, håller mig från att göra drastiska förändringar och försöker hålla infallen så långt borta det går. inte göra det värre, låt bli nu. trivs inte, men vågar inget annat. imorgon åker jag till västkusten och jobbar på att må bättre, igen.

sjukihuvudetochfastochförvirrad.

kashmir - time has deserted us.

Time's deserted us
So have our days
The author has written us
Out of his play
And without a sound
I'll slowly glide away

jag har fastnat i kashmir-träsket. trivs bra här, vill inte upp. har kommit fram till en mängd olika saker som jag helst av allt inte vill kännas vid. ska försöka att göra någonting hela tiden så slipper jag tänka(: lyssna på kashmir och städa, till exempel, som hela morgonen. eller diska, som jag ska göra nu. eller få besök, som sen.

dagens album.

Stars – Set Yourself on Fire

(så galet bra JAG DÖR.)

phoenix.

idag lagar jag mat och lyssnar på phoenix och snart kommer mormor och morfar och övertar mitt rum och förväntar sig att jag ska ha städat. ouch.

the beat-less.

jag tycker det är så fruktansvärt synd att det inte finns några beatleslåtar på spotify. när jag var på öland och besökte emma såg vi på den fantastiska musikalen across the universe (soundtrack). föll direkt. och blev fast i beatles-träsket ännu en gång. inte för att jag klagar. alls. men(: mm, fint äre. låtarna revolution och across the universe är fantastiska i filmen också! så värda att lyssna på. fick ett infall nyligen och lånade hem en bok med alla ackorden till beatles låtar! så idag kände jag mig riktigt estetisk när jag satt ute på altanen och spelade hey jude för min mor. sjunga är befriande.

små saker kan göra mig så sjukt galet jävla glad. det är bra. speciellt när det är många små saker på en och samma gång.

while my guitar gently weeps

pointed.

ska vi spela Dumma i huvudet? (: det är ett nytt kortspel som jag kommit på! jag mår så jävla gött. tack.

liked.


before it breaks.

en massa känslor bara, som blandas. mår blandat helt enkelt. en fruktansvärt bra dag. slitsam dag. trevlig dag. hela min kropp värker och jag önskar så att han var här nu. men vad hade jag förväntat mig. klart han inte kommer när jag vill det som mest. så jag lyssnar på musik och känner mig ensam. är ensam. tomt hus. mörkt. ensamt. david fridlund som sällskap. och någonting vått på kinderna. om omständigheterna hade varit annorlunda hade jag säkert tröstätit. nu vill jag mest spy och dunka huvudet hårt i väggen.

you already know how this will end.

det är förbannat jävla konstigt hur små saker kan få en att må så bra. jag har ett jobb! i princip. ett litet. som tar slut imorn. men det är pengar och det är något att göra och det är kul och människor som är bra(: en liten glädjestråle så här på kvällskvisten. sov gott.

vill helst krypa ihop och sluta tänka. lyssna på musik och veta att det inte spelar någon roll hur jag än gör för det kommer bli bra tillslut.

Kashmir – The Aftermath

så. jävla. sjukihuvudet.


truth is triumphant in silence.

fyller inte riktigt någon funktion just nu. hatar lite att alla försvinner. allting jag trodde jag hade är på väg bort, liksom självförtroendet. har kommit på att det inte sitter så mycket i utseendet som jag började få för mig. jävlar vad fåfäng jag har blivit. men det hjälper inte, det blir ändå inte bättre. ett jobb skulle underlätta, en ny stad skulle underlätta, en massa roliga saker som händer skulle underlätta, en bra känsla i magen skulle underlätta. jag har drömt så fruktansvärt mycket de senaste veckorna att jag inte vet vad som är verklighet och vad mitt huvud skapat. det är så sjukt förvirrande. 

men grekland var fint, det var bra. trots allt jag missade här hemma. immanu èl till exempel. och alla som redan har flyttat härifrån. fuck. det är en så stor kontrast att komma hem. här finns saker som inte bara kan göras utan måste. här kan man inte släppa tankarna på allt det jobbiga för en sekund. okej, man kan gömma dem lite, men bara för några minuter. 

jag vill helst av allt bara göra precis som jag tycker, vilket är svårt. väldigt svårt. en familj. en pojkvän. vänner som inte finns. vänner som finns. vänner som bor för långt bort. självförtroende som bleknar. det är bara att bita ihop, bestämma sig för att det ska bli bra och anstränga sig hårdare. det har fungerat förr. wish me luck.en inte alltför blek tös i grekland.

RSS 2.0