ben&jerry's.

...&lov.
äntligen!
förkylning drar ner betyget på känslan dock. 
plus diverse annat tjafs som infekterar min
hjärna vid den här tiden på månaden. curse.

saker jag vill göra på lovet:
 • klassfest
 • friskis&svettis
 • davidalladagar
 • göteborg
 • match
 • ikea
 • karlskoga
 • äta pizza i davids säng
 • träffa folk
 • åka pulka
 • läsa
 • lyssna på azure ray
 • se på film, kanske gå på bio(:
 • måla naglarna gröna
 • baka
 • bli frisk
 • inte plugga
 • dricka the
 • sova länge
 • gå promenader i solen
 • be för snöns försvinnande
 • vara glad! jag ska! =D

balklänning?

jag känner mig tråkig som vill ha en svart klänning, men det lutar fan åt det!
(jag har inte riiiiktigt så smal midja, men jag jobbar på det!)
när jag väl är pepp på att laga mat, misslyckas jag.
imorgon ska vi till filipstad och göra jagvetintevad.
gruvbesök har jag hört. fan vad trist det är att gå teknik ibland...
&dessutom ska jag klippa mig. woh.


söndagskrafs.

jag är sådär lagom trött, lagom uttråkad, lagom ofräsch, lagom mätt, alldeles för svensk.

en helg som har varit bra. som har fått mig att må bättre, fått allting att se ljusare ut. det är jag som bestämmer, det är jag som håller i trådarna. mina egna trådar. tänk att jag kom på det. tillslut.
och nu då. nu är det snart en ny vecka. och sen är det lov. allting kan gå fel. på minsta tänkbara sätt.
jag försöker förbereda mig.

jag bestämde mig för att inte skriva den fruktansvärt tråkiga uppsatsen och gå&lägga mig istället. det blir så. ett bra val. jag har varit tillräckligt produktiv idag ändå. diverse recept skrivna, någon fysiklab gjord, ett antal ton snö bortskottade. jag ska ta en macka&välkomna sömnen. snart. godnatt.

(länge har jag längtat efter mysig pianomusik att försvinna bort med)                              Eluvium – Radio Ballet

dagens album.

Pg.lost – In Never Out

(ointressant)

nu har jag börjat med min receptpärm. på riktigt.

Beirut – Nantes

en musik-i-hela-huset-dag.

fractions!extremt gammal, extremt grotesk/rolig bild.
det går inte så bra för mina fonder. ash.
idag var vi på universitetet. givande.
den stora frågan:
civilingenjör eller inte?!
skönt med kort dag. fag.
synd att vädret inte höll.
jag känner mig väldigt ointressant!
fan.

 


markis.

om man ska gå ut och äta i karlstad, vart går man då, på en söndag? panic!
för mycket mat i magen.
för lite tid i kalendern.
för bra väder för att sitta inne.
för smutsigt hemma för att skippa städningen.
för trött hjärna för att orka tänka.
tid.
david<3                                                                          frihet.
lycka.
kärlek.
markus larson är min favorit.                                                                                                                   glädje.
upprymdhet.
i'm trying, trying, trying!

snö, sällskap, skratt&sol.

för några dagar sedan fyllde ytterligare en Sofia år, vilket firades idag med väldans mysig brunch(: och solen skiner. vackert. upptäckte att immanu el spelar i göteborg den 27e mars tillsammans med theGentleActIncident!! 100:- , äru på Soph?! (a) annars är jag glad. och kär. 
glad alla hjärtans dag!

praktik&75åringar.

en ledig vecka. i princip. jag ska prata med en massa spännande männsikor&fira mormor! mysigt. fara runt lite. jag undrar var som hände med min mobiltelefon... förhoppningsvis är den på kontroll&ska snart lagas(: saknar mrHandsome som bare den.

morgonen började inte jättebra. jag tycker inte om att gå upp tidigt för att sedan få reda på att jag gjort det i onödan. men nu kanske jag får lite gjort. jag känner mig som en outsider ibland. typ nu. typ i fredags. men det var trevligt ändå. jag tycker inte om det, samtidigt som jag gillar't. att inte kunna se mig själv i någon annan. ahwell. i'll keep on walking. humhum. pussciao.

Azure Ray – Sleep

gonna fall apart, but don't give up on me.

jag älskar att vara ensam hemma&kunna spela musik hur högt jag vill. annars är jag mest opepp. men jag ska träffa Sophia iallafall, det är en av två bra saker. David är bra också. bäst, snarare. men vafan. här sitter tidsoptimisten och önskar att hon hade mindre påsar under ögonen&sin pojkvän vid sin sida. jag är sugen på gratis mat&öl&sällskap. faktiskt. även om jag kommer vara ett uselt sådant.

tidsbrist&insikter.

inte insekter. det är inte så mycket sådana vid den här tiden på året. mycket snö, jag börjar tröttna.
imorn är det torsdag. om några minuter är det imorgon. då fyller en väldigt bra person år. grattis!!! <333
lotz of love!
men här sitter jag och skriver en uppsats. jag har ingen aning om hur den ska se ut. den ska vara kort iallafall. jag är ingen eremit än. nästa vecka blir en slapp en. det är najz. men jag är stressad hur jag än gör&jag har kommit fram till att jag vill vara med min pojkvän. nu! hela tiden! mest! mer! bäst! usch... inte ens sömn får jag. jag är dålig på att prioritera. men det gör vi någonting åt. stegvis. min far har köpt en iPhone. wow. cool kille. killer guy. men godnatt då, gott folk. alla ni som läser. alla 2 :*

immanu el.

läggs till i min önskelista! varför fyller inte jag år nu?! enough med inlägg för idag :*

dave matthews!

OCH JAG BLEV SÅ GALET GLAD FÖR NU KOM JAG ATT TÄNKA PÅ ATT VI SKA PÅ DAVE MATTHEWS BAND DEN FEMTONDE MARS!!! FIFANVADBRA! glädjerus&sus(:

nagellackmani!

åh, jag har blivit lite galen igen. kan bero på att jag läser tjejböcker&målar naglarna. hittade just en sorts nagellack som kallas krackpolish; lacklagret spricker alltså(: på transdesign finns en set! jag blev jättesugen! ahwell. dream on. idag har varit en riktigt bra dag(: jag fick en julklapp av älski! (a) träning är fint.
kram&hej

sötsugen

jag är sötsugen hela tiden. jag vill inte. jag tycker om att sluta tidigt på måndagar. igår hade jag&älski världens mysigaste filmkväll! med chips, godis&trocadero! vi såg på I love you, man. jag gillade den. helgen var fantastisk, faktiskt. tack alla som deltog! jag tycker om att fika med filtar runt mig. jag tycker om att träffa folk&att spela tv-spel med min käresta.
vi har dessutom köpt en dator, en med windows 7 som f-u-n-g-e-r-a-r! jag jublar! snart kommer david hit. måndagar är min matlagningsdag(: suppe! jag irriterar mig på halebop, men det är jävligt gött att kunna ringa, jämt, &ha gratis sms, jämt!
jag vill ha obegränsat med pengar&köpa en massa kläder&smycken! unnade mig nya nagellack idag (a) det tyckte jag om. nu är jag jättejättehungrig. för jag tycker inte om korvstroganoff. så...det blir en fika eller nåt när david dyker upp. nu ska jag måla naglarna!

RSS 2.0