dream pop.

dagens låtar:
Monster Movie – How The Dead Live
Moby – Everloving
Spc-Eco – For All Time

backbone?


some of them are nice days.

som idag.
verkligen.
top of the world.
åmål; bio; fika; solen; vän; skratt.
njuter.
tumblrar.
ler.
längtar till london.
ser framåt.
önskar.
vill ha någon nära.
ler större.
berlin nästa?
plugga till hösten?
ska absolut ta en road trip till sthlm i vår.
jag kör.
åh.
andas.
lever.
älskar.

senaste kommentaren.

I lol'd.

»Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!«

starfield/someone told me.

du ser, jag kan le. och jag sover inte än. jag lyssnar på Carla Bruni – Quelqu'un M'a Dit (för att jag tycker om den, och den finns med på min lista) och tar i mitt hår (för att det är nyfärgat och alldeles blankt). jag mår varken bra eller dåligt. så jävla bra faktiskt. allting bara är som det ska vara. fast ändå verkligen inte.

most serene music?

ja eller den här låten, för den delen! gör mig pepp'd: The Most Serene Republic – Don't Hold Back, Feel A Little Longer

photoshop...

...är ingenting för mig. alls. än.
men vad gör det när bilderna blir så bra att de inte behöver redigeras?
VI åker till åmål imorgon, jag och hon. igen. vi ska göra det vi är bra på. dricka gott kaffe på ett mysigt café. jag ska köpa presenter till fin tös som fyllde år, och för en gångs skull ser jag verkligen fram emot att få köpa någon någonting som jag vet att personen faktiskt kommer bli glad av! dessutom har jag en del pengar, som ska hållas hårt i fram till helgen. london igen, åh. jag är så stört shoppingsugen och kommer säkert bränna allt jag har att leva på den här månaden, men vad gör det! våren i london är värd varenda slant!

FEST!

farfar 70 år.
grattis.
älskade farfar.

det är fredag nu.

jag är alltid så jävla kluven. halva jag har fasat inför det som kommer slå mig rakt i ansiktet idag, medan den andra halvan känner mer rationella känslor (ofta känslor kan vara rationella) och vet att det är viktigt och nyttigt och bra med ett ordentligt avslut. men jag vill inte, och jag kan inte ens i min fantasi föreställa mig hur känslofyllt och allt sånt det kommer bli. hon är så overklig, och det är bra. för jag minns de fina delarna så väl. och slipper det allra jobbigaste, för det mesta. men det gör inte alla. för någon är det de största av sår som lämnats öppna, svårläkta som satan och jävligt påtagliga. och jag har jättesvårt att förstå. och idag kommer jag göra just det. verkligen förstå. för jag har levt med det nu i över en månad, och då sätter det sig. mer eller mindre. det sjunker in, det gör det. men det är ändå långt borta, för det var hon. det bästa är att kunna hålla armarna om honom och känna sig tillräcklig. veta att, klart han saknar henne dödligt mycket men, jag faktiskt ger honom något. jag får ut mycket av det. jag har bestämt att jag ska vara lugn och klar och skarpsynt idag. jag hoppas jag kommer kunna hålla masken.                                           (hej text<3)

5 most common regrets.

1. I wish I’d had the courage to live a life true to myself, not the life others
expected of me.
2. I wish I didn’t work so hard.
3. I wish I’d had the courage to express my feelings.
4. I wish I had stayed in touch with my friends.
5. I wish that I had let myself be happier.

the ins and outs of love love love.

jag lyssnar på kärlekslåtar och tittar på andras bröllopsbilder. what a feeling. 

måste komma ut. måste köpa någonting att ha på mig på fredag. fan. säljer fonder. har råd! unnar mig, måste ha någonting fint. det blir fint. så fint det kan bli. fan. får känslan av att jag bryr mig väldigt mycket om vissa människor, på riktigt. det känns bra. det gör mig lugn. en dusch, en promenad, en lunch och sen en buss. bra. har hört att det är varmt ute också :)

stuck in line.

det kittlas i magen, i hela kroppen, och jag vet inte vart jag ska ta vägen! jag vet vart jag vill ta vägen, men jag vågar inte. är det farligt att blanda verklighet och fantasi? kanske förstör man båda delarna. det vore..kanske värt ett försök. eller? ahshit. ler fånigt ibland. åh, herregud vad är det med mig. våffelsmeten är redan klar och står i kylen. nu ska jag nog fan måla naglarna och läsa ut min bok innan de cirkulerande anländer. 

now playing: School Of Seven Bells – Windstorm

stateless; mest hela tiden.

Stateless – I'm On Fire

light.

fantastisk sömn med fantastiska drömmar som verkligheten aldrig kommer nå upp till. men det pirrar i min mage och jag kan inte tänka klart. åh, älskar den här känslan!

Stateless – Prism #1

skapligt.

te räkor öl knäckebröd himym o'boy facebook sophia åhléns skavlan skägg snö strokes leenden wimbledon framtid övningsköra glasögon kanelchoklad 50-lapp mage minnas bokcirkelbrunchpepp vin frukt 8tracks förstörelse gabriel underbar ägg vår = fantastisk sömn

8tracks

 

det finns en sida man kan lyssna på musik på. som d rekommenderade. och, jag menar, han kan ju sånt, det gör han. och jag gillade och gjorde en egen liten mix. bara för att. uttjatade låtar mest, men jag tycker så mycket om dem och de passar så bra till den här listan. men annars är jag rätt usel på spellistor och mixtapes och allt sånt. tror jag. jag är så insnöad i perioder, samma musik på repeat. samma band. men på denna fina sida måste mixerna innehålla minst 8 låtar och det får inte vara fler än två låtar av samma artist. fint. spännande vad man kan hitta. skitbra när man inte orkar tänka ut vad man vill lyssna på för något på spotify. gör din egen lista och länka, plz! :)


 


google chrome ♥
hjälp för att kunna navigera sig här. fint!

they were golden.

avhållsamhet, mjölk och framtidsplaner.
HAPPY ST PATTY'S DAY!
ett äpple?
vårväder och jag ska baka bröd kanske.

avtagande intresse.done?

we want this world to be beautiful, not realistic.

spara.

jag orkar inte med ord. ord är ingenting. obetydligt. onödigt. dumt. musik är allt.

you should've stayed.


få färre - FEST!

jag hade en fantastiskt bra dag igår. alla dagar den senaste tiden har varit mer eller mindre fantastiska. trots att jag börjar förstå vad som egentligen händer. eller på grund av/tack vare. har så jävlar svårt att släppa taget om människor. klappar mig själv på ryggen för jag är så jävla bra, som lyckas hålla tillbaka känslorna för en gångs skull. bokcirklar och leprechaun och whisky och vänner och musik och skratt är fint.

uppskattar sovmorgnar så mycket mer när de inte finns i överflöd.
åh.
tycker att det är onödigt med snö, för övrigt.
mm.
semlor. snart får jag fikabesök :)
uppskattar sovmorgnar så mycket mer när de inte finns i överflöd.
åh.
tycker att det är onödigt med snö, för övrigt.
mm.
semlor. snart får jag fikabesök :)

bildspatt.

får utlopp för min kreativa sida där, pallar inte att ladda upp bilder här. någon gång i livet köper/får/vinner jag en systemkamera, och då ska ni få se! men just nu duger min kära mobil, än så länge. snart kommer sommaren och solen och ljuset blir sådär fantastiskt att jag bara inte kommer kunna hålla mig ifrån att fotografera. men tills dess nöjer jag mig med att sno andras bilder och tumblra dem, det duger, det räcker. jag tycker mycket om det, mm. 

passar på att tipsa om saker som får mig att må bra:

musiken tidningen bloggen bilderna

ta ingenting för givet.

en vardag med relativt många bollar i luften är det som räddar mig. för lite egen reflektion och ytterst lite rationellt tänkande. mest sällskap och aktiviteter. det är vad jag behöver. och det är så det borde vara, alltid. 

tar mig tid och:
1) skriver en lista
2) sorterar kläder
3) lyssnar på hej jag gillar musik

ler. ler, ler, ler och ler. förundras över hur fantastiskt duktig jag är på att förvränga alla känslor. är arg och ler. älskar det. (och om du inte orkar lyssna på hela listan kan du kanske ta den här låten). godnatt.

faller lite, men det gör ingenting.


gimmeindie.

http://www.gimmeindie.se/

en radiokanal som är lite bättre. när man är på sådant humör, vill säga :)

Treefight For Sunlight – What Became Of You And I?

I promised myself a new job - fail.


RSS 2.0