inspired of the stars.

och jag saknar det fasligt mycket. det där med att använda ord. formulera meningar och med hjälp av fingrarna förflytta de gnagande tankarna från huvudet till små bokstäver på skärmen. texter som mer eller mindre betyder ingenting, men som försätter mig i ett något mer harmoniskt tillstånd. de enformiga, klagande tankarna i mitt huvud ställs på rad, sorteras i lådor, återvinns och kasseras. tid att tänka har väl aldrig varit min grej. söker den stressiga vardagen igen. försöker. var på god väg och ramlade ändå in i min ensamhet. lever mitt emellan tre olika språk. mitt emellan framtiden och det förgångna. och alltid här och nu. alltid för mycket. konsekvensetiken har sedan länge lämnat mitt tankesätt. och hur är det nu? är rädd för varje steg. för en liten sten kan få allting att falla. 

tar ett steg ut och ser ner på mig själv.
hur löser man det hela utan hjälp utifrån? ensam blev just stark och trots att jag drömmer om min stundande död ska jag försöka sova. jag har aldrig varit så rädd att förlora det jag har som jag är du. det är alldeles för långt bort.

mood || chemicals || c'mon

bestämde mig någongång för att bara skriva positiva saker här, för att det nog påverkar mig positivt då. att se tillbaka är ibland det bästa som finns. se framåt är heller inte fel! jag ska göra hela världen glad, sådär som jag gör ibland. hej höstdepression, du är inte särskilt välkommen just nu. puss.trött.

är trött på gråtande barn. trött. trött på att känna mig som en depressiv skandinav. trött på att sakna. trött på att äta så mycket choklad. trött på att alltid drömma mardrömmar. trött på att inte kunna somna tidigt. trött på att det ska vara så svårt att låta allting bara vara som det är. trött. trött på att inte ens orka vända på det nu. trött på att vara trött när jag ska ha kul.

RSS 2.0