intelligent ant.

sitter i kungälv, nyduschad, glad. ska snart iväg och äta gratis ugnspannkaksbrunch på carolines skola. gött. tack skattebetalarna! idag kommer sophia, ohshit, niz! solen ska vara uppe och jag ska inte gå alltför mycket i mina hemska skor. och ikväll, då! öl. ska ska försöka att inte döda mig sega kropp med för mycket fika heller. mest kaffe bara, mm. för övrigt, tja.

ps. det var en mus som tog sig in i huset och gnagde på en sladd. den är nog död nu, poor thing.

världsomsegling.

någonting stort är på gång. det största i mitt liv för att vara mer exakt. det smäller snart. om en månad ungefär. och jag känner att ja, den kommer gå fruktansvärt fort.
"men vi ska göra någonting epic"
lätt att vi ska!
jag tänker inte lämna mitt gamla liv utan de bästa av minnen, jag vill inte försvinna utan att känna mig saknad. vill inte att det bara ska vara en känsla av lättnad som fyller mig när jag far iväg till ett fjärran land, okända människor. ja, allt det där. trygghet, dags att överkonsumera. passa på! men bara så mycket att jag klarar av att lämna det. ja herregud, jag är på väg!


and we are the ones who'd rather not go blind.ögon ögon ögon ögon, kittlas, ögon. så jävla bra, livet. förlåt om jag tjatar. måste få det ur mig. ska tjata sönder öron imorgon, akta er. går på högvarv, känns som om kaffe kommer vara huvudingrediensen denna vecka :D tnxbye.

“besides the noble art of getting things done, there is the noble art of leaving things undone”
det blir vad man gör det till. min helg var fantastisk. försöker att inte hetsa upp mig över att vara hemma igen. det kan inte vara bäst hela tiden. blickar framåt, om några dagar - göteborg! och tyskland. jafan, det blir tyskland. fred ut.

mmmlife.

har deklarerat (skattåterbäring: 2600SEK), kört en massa bil, sett black swan med fin människa, ätit på sibylla i skymningskarlstad, tränat mig trött och glad (det är den bästa glädjen), blivit stammis på carli, läst underbara boken, suttit i solen, lyssnat på musik, jobbat och trivts, OCH JAG LER FAN HELA TIDEN! det är så roligt att må så bra, trots allting mår jag så himla himla bra! mmmm, life. pusshej.

S-O-S

åh, det finns en människa som nästan alltid får mig att må så makalöst bra. och nu behövs bara tanken på henne för att jag ska le och se fram emot att leva de kommande veckorna. allting känns lite mer meningsfullt, mer hoppfullt och ljust, precis som våren är. jag har inte höga krav egentligen. försöker bli så självständig som möjligt och det är fint, när man kan vara det tillsammans med andra. jag menar, vackraste göteborg och ölkvällar, spontanresor och fin musik. det pirrar nästan lite i magen. jag bryr mig inte så mycket om hur allt annat går, för jag har henne :)

in spite (of).


fastnat/sjunger.

JA, jag lyssnar på ett band i taget. fast nej, så är det inte riktigt. men shit jag är kär i musiken. så jävla lagom bara.

most serene

jag vill ju bara må bra, vara glad och ha kul. ska det vara så svårt?tydligen.

den här veckan:
- bokcirkelmöte!
- en massa springturer
- sol!
- lagom med subwaytimmar :)
- branäs!
- framtidsbestämmelser (psst, pluggar nog fan inte till hösten)

aftermath.

se? jag är dum i huvudet och gör dumma saker som får dumma konsekvenser som blir problem och som jag springer ifrån för jag är så jävla feg och allting bara rinner ut i sanden och ingen får ut något som helst av det.

embrace.

GRAVITY.
fantastisk jävla låt.
mm.

you're just a little scared of being lonely - and I am, I am too.
made of confusion.

läsa tankar vore. eller sluta bry sig. bara köra på.

ingrodd i en stad.

I sure can do this. planera framtiden, ta ett steg tillbaka, och sen två framåt igen. "stalker-varning på den där bruden." lever ju, ser mig utifrån, inga fel. lever vidare. "tror hon är något", och det är hon ju fan, så låt henne tro det! varför jag måste göra en skarp gräns som ändå kommer suddas ut, vet jag inte. "hon är sån", jafan, det är hon. mår väl bättre så då, ge upp. för ett tag. släpp efter.

Woodkid - Iron EPgillar verkligen titelspåret, listen!

agreement, oh.


håller med den här bruden totalt, filmen var bra.
och christian bale är fruktansvärt skicklig.

förövrigt känns det bra. imorgon är det torsdag. det är också bra. godnatt.

har sökt!


firar med en gammal bild på några favoriter :)

1: Civilingenjör energi - miljö - management i Linköping
2: Civilingenjör energiteknik i Uppsala
3: Civilingenjör informationsteknologi i Linköping

shit vad jag känner mig nördig. 

kanhända att detta är vad jag gör i höst. men det vet vi inte än.

don't fix my smile.

So as you pull me from the bed,
Tell me I look stunning and cadaverous

uni.

är så jävla rädd. nervös. vet inte vad jag vill göra, intalar mig vad jag vill göra, är rädd att jag kommer ångra mig som fan. kanske inte ens kommer in! shit. tänk om jag kommer in på tredjehandsvalet?! vad ska jag välja då? jag vet inte hur jag ska komma på vad jag vill göra så jag gör andra saker, raderar bilder. letar efter cyklar. och parfymer. lyssnar på musik. herregud! måste söka snart.

jag vet att det enda ni som läser den här bloggen är intresserade av är mig och engelsk arkitektur.


n-a-t-t.

hatar mig själv lite när jag inte går och lägger mig utan sitter uppe och nybörjarnördar mig med xhtml i en fånig blogg. men det var stimulerande. och jag kom just fram till att jag inte ska läsa så mycket programmering som jag fick för mig en annan gång. men kul, det är det. hobbygöra. nu blev det såhär iallafall. punkt.

tisdagstrevligt.

med en middag på alfie som avslut sammanfattar jag det hela som en bra dag. jobbade. åt pannkakor. log. letade utbildning och har nästan bestämt mig. duschade! såg ett avsnitt av freaks and geeks. tänkte på sophia som är i barcelona. åkte buss. blev melankolisk. 

utbildningen jag kanske kommer läsa till hösten: civilingenjör...
låten jag lyssnade på som gjorde mig så fruktansvärt melankolisk: symmetry

+ SKA ÄTA FLER PILLER, FUCKYEAH!

hatkärlek II/vårtecken.

mat. jag har väl alltid tyckt om att äta, eller? tyckt om mat generellt och bakat och allt sånt där. men det försvann lite. slutade äta kött ett tag och förlorade matlusten totalt. det är ju så jobbigt att man blir hungrig och måste äta för att må bra, trycka i sig maten som man inte alls är sugen på. en annan sak är att det är så fruktansvärt tråkigt att äta ensam. att göra mat till sig själv. jag låter hellre en fin restaurang steka min svamp och koka min tortellini och gärna bjuda någon annan när jag ändå är i farten, men satan vad dyrt det blir! och baguetter ska vi inte snacka om, shit. köpte start-liknande müsli häromdagen, coops egen. asgod, full med socker. fil och müsli, knäckemackor, fullkornspasta med keso, avokado och tomater, frukt. jag är trött på att behöva äta. vill mest bara ha glass. eller snarare, jag vill vilja ha glass. 

fem fjärilar, lukten av nytända grillar, män som byter däck, män som tvättar bilar, barn som leker, kvinnor som påtar i rabatterna, cyklister, solen, fåglarna, jackbyten, motorcyklar, blommor, energi.

-,+

finns inte så många ord, låter det vara och ler

no words.


glad så det spritter i kroppen.


we're angries.

börjar bli sådär arg igen. konstigt att jag sover bra då :)

väljer.


...att vara glad
...att se ljuset, våren
...att uppskatta det jag har
...att sova nu.


hatkärlek/caffeine alert!

våren. jag avgudar årstidsövergångar och vackrast ändå är nog när det blir vår. njuter som en katt av solen och den underbara luften som blivit några grader varmare och tillåter lättare kläder, solglasögon och långa promenader. men...måste det verkligen lukta så jävla illa när all snön smälter? snacka om att förstöra det som är så bra. och blött är det också. fyfan. jag försöker njuta trots de stora isfläckar och vattenansamlingar som hindrar mig att hinna med bussar. ibland är det för varmt också, och blåser. samtidigt. hur kompromissar man egentligen? gash! vackra ögon. det liksom pirrar i magen när jag ser dem, och de sätter sig på näthinnan och är så svåra att avlägsna att jag blir tokig! värre är att inte få möta dem på riktigt, alls. ögon är det bästa. men fan vad de är irriterande lätta att försvinna i.


nu klarar jag det inte mer, hatar att hänga upp mig på saker som inte ens är verklighet. som aldrig kommer bli verklighet och jag bara mår dåligt över. ah shit. det räcker. för jag är för feg, eller om det är du. jävligt fega båda två. så nej, det räcker. och jag vet ändå att jag kommer hit igen, till samma punkt igen. och igen. jag hatar mig för det. och dig. fan. att du ens låter det bli så här. jag känner mig lurad. naivt.

idag, bästa dagen.
- ultraljud: fan va häftig grej SHIT absolut inte sista gången, hej
- piller: jafan, jag gillar piller. om de hjälper och inte tvingar mig att hålla fingrarna ifrån alkohol.
- framtidsplaner: jag pratade med en man, en sådan som hjälper till, och kom fram till att ja, civilingenjör, klart. det blir det. till att börja med. kanske läser en ashäftig master i något annat land? åh, ja. framtiden ser lite mindre osäker ut.
- glasscafé: jag vet inte hur länge jag har tjatat om att karlstad borde ha ett fint litet (fast helst stort) glasscafé!? och äntligen har carli (med godaste glassen) bytt lokaler och blivit simla fint, bredvid åhléns. jag dog glassdöden (fånig) med mathias och var helt överlycklig för...
- pengar: WINNERBÄCKPENGARNA, äntligen mmmm!

lever lite på kaffe, det gör mig glad. att jag alltid undervärderar kaffets förmåga. pfft, tror jag kan klara mig utann det, haha jajävlar, löjligt. men ja, niz dag! vi firar det med en gladlåt:
The Animal Five – We're Going To Die

tja, bra album.

Freelance Whales – Weathervanes

RSS 2.0