no one's gonna love you.

lyssnar på band of horses och känner mig tom. jag vet inte vad jag ska göra för att fylla hålet. mat verkar inte hjälpa. sällskap är en bit på vägen. nu ska jag skriva cv och packa. bra. någonting vettigt.

min mobilkamera är inte helt åt skogen

a darker cloud.

det ska regna imorgon också, men inte lika mycket.

the curse of being a girl.

jag...

...knarkar kashmir och önskar att jag har råd att se dem och mew i odense.
...har precis sytt in min bikini som tappat resåren lite. peppar grekland!
...var med d och åt frukostbuffé på plaza idag, gillar 2för1-kuponger(:
...känner mig allmänt förvirrad och peppar tjejkväll imorn.
...ska göra ytterligare hål i mitt nya skärp som luktar läder.
...är nästan frisk men mest förvirrad och konstig och trött.

musik håller mig igång. och jag tycker om att vara ensam.

a week at home.

home sweet home. på riktigt. meet me?

how I dearly wish you were not here.

until i'm here.

jag kom just på att bloggare i allmänhet är ganska sorgliga. jag känner mig otroligt förvirrad och har en gigantisk klump i magen av oro för ingenting. och solen skiner inte. det gör det hela ännu värre. och jag lyssnar på inte-särskilt-uppmuntrande-musik och är ensam. manisk. biter mig hårt och viker tvätt, frenetsikt.

bilddokumentation.

jag känner mig lite väl seriös nu, men det beror på kaffet och allamöjliga typer av glädje-/rädselrus som strömmar genom min kropp nu dagligen. jag är uppspeedad till max, energin vill aldrig ta slut, jag darrar, kan inte sitta still och pratar tills någon ber mig sluta. men nu har jag en mobil, med en relativt bra kamera (5MPX) och här nedan syns resultatet(: bättre än förväntat faktiskt, av en mobil som inte var alltför dyr.
jag fick hit sara sällskap. och vi fikade lite, skönt att ses, och promenerade över till matilda granne och fikade lite till. passade på att leka med mobilen. mysigt, ohyez.

johan grillmazter och jag var där och drack kaffe. i filippa k-muggar som alla verkar fått i studentpresent.
idag blev det ännu mer fika. paj. den godaste sorten, om jag får säga det själv. men det är ju leilas recept så... vad annars har man väntat sig? sophia bäst ville komma förbi med ida hund. det gjorde hon så rätt i och jag hade väldigt trevligt(: kan inte låta bli att tycka om tomt hus. och sophia såklart. och pajen.
regnpromenad i de nya skorna. som inte ville bli förstörda, så det fick bli barfota! pratade äntligen med lisa norrköping! det måste varit evigheter sedan. jag ville gå och gå och gå och gå. min energi tar aldrig slut. och ett så här seriöst inlägg kommer nog inte publiceras igen, men kameran!!!! lovelovelove. 

nu är det sol och D kommer hem klockan 22.59! herrå.

yawllah llat gnol a dah ti

helt jävla galet speedad. äntligen människor omkring mig. äntligen en mobiltelefon i handen. äntligen ordentligt målade naglar. äntligen lite friskare. kaffe. chock. telefonsamtal. chock. meddelanden. rädslor. chock. speed. däckar snart. lycka.

. : .

bästa frukosten: fazer frökusar (rostade) med smör och mesost, te, sol och anberlin. godmorgon!

and we're so happy.

The Wombats – Let's Dance To Joy Division

jag vet inte riktigt.

det blev rätt jobbigt helt plötsligt.
men jag provade min nya ögonskugga 
och det känns lite bättre.

jag tycker inte riktigt om att se efter
ett helt hus. och jag behöver sällskap
nu. ska ordnas.

mobilen ligger på ica och väntar.
väntar på att jag ska få min avi
och våga mig dit och hämta den.
jag är nästan nervös, lustigt.

måste åka till ikea också.
det blir nog imorn.
eller möjligtvis en kvällstur.
jag älskar min dator även om den
inte går ner i ikeas jävla datorväskor.
pfft.

dagens album: Kashmir – Trespassers


new week: 28.

ny dag, ny vecka, nytt liv.

jag kom just på att D åker imorn. då vill jag kunna umgås med andra. ännu hellre åka till öland. jag mår bättre. tack&lov. jag är så galet understimulerad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! det roliga är att jag mår rätt bra ändå, förvånande. måste ta itu med köket, bananflugor överallt. det känns som om den senaste veckan inte existerat och att jag kom hem från peace igår. känns ändå inte helt fel. en vecka hit eller dit... det märks att vi nu går mot mörkare tider, det är inte alls ljust lika länge. men höst och vinter har jag ingenting emot. och den här bilden gillar jag skarpt, tagen av favoritemma som är på öland och sliter. det vore inte helt fel att vara där.freak.

jag har seriösa problem och måste prata med någon. förvirring. herregud, vad håller jag på med?

godsaker.

 

 

 

 

 

 

 


grounds for divorce.

uttråkad. så klart. jag tror jag har blivit lite bättre i alla fall. jag köpte precis mobilen. sony ericsson elm. den kommer snart, på tisdag förmodligen, så på onsdag kan jag hämta ut den! längtar efter det. och efter att bli frisk. efter D, efter att träffa andra, åka till öland, vara fräsch (jag tror jag duschade senast i torsdags...), äta bra mat, baka, springa (och åh, vad jag vill röra på mig! det är nästan så jag gråter vad jag längtar!), leva ordentligt, bada!, njuta... oh fuck. behöver uppmuntran känner jag. jag gör så lite på dagarna att jag inte kan sova. jag blir inte trött, annat än i ögonen. insomnia. nästan. plus att jag hostar och inte kan somna pga det. och ja, det är synd om mig. jag ska ge mig. jag överlever och blir bättre(: imorgon har jag planerat in en promenad till skoghall. hämta böcker och köpa glass, längtar redan!
Elbow – Grounds For Divorce

♫ ♪

Vampire Weekend – M79

sony ericsson elm

jag kom just på att det kanske är dags att köpa en ny mobiltelefon, trots allt. blev lite småkär i denna, jag är ju en sonyericssonare i själen, plus att den är gjord av återvunnen plast, den är snygg och har galet bra funktioner för det priset!

det är så sjukt jävla tråkigt att vara sjuk. jag vill åka till öland och komma bort ett tag. det är en massa konstiga känslor som sjuder inom mig och jag måste få ut dem! snart ringer jag och trackar någon. spricker. men jag mår bra, psykiskt. än så länge. även om jag sitter hemma och knappt går utanför huset! vem trodde det? inte jag. lyssnar på mew mest hela tiden och hoppas att någon trevlig ska kontakta mig. känner mig bara lite patetisk, så det funkar. åh, kakor. hejdå.

how low can you go?

godmorgon. jag har precis varit båtvakt. galet. nu är det morgon och jag borde kanske sova. men en trevlig natt har jag haft. eller vi. jag och roger. mm. det är spännande att första gången man träffar en människa spendera sju timmar ensamma tillsammans. borde göras oftare. en kick, faktiskt. jag ska försöka skriva ner allt jag kommer ihåg från peace&love snart. så det inte glöms bort helt. men det ska inte hamna här. det ska hamna så långt ifrån alla andra som möjligt. jag måste erkänna att jag skäms lite, men det var det värt.
men godnatt då. typ.

hide and seek.

Secret Stash from yiting cheng on Vimeo.


hopplöshet.

idag får jag, utan dåligt samvete, ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. så jag orkar vara båtvakt i natt. helt tät i näsan, en hemsk hosta, lock för ena örat och en svullen hals som knappt klarar av att andas ordentligt. det är synd om mig. dessutom har jag drabbats av något hemskt privat som gör det fruktansvärt smärtsamt att gå. jag ska ligga still hela dagen. och känna mig ensam och apatisk och tycka synd om mig själv. eftersom mina föräldrar varit borta sedan i lördags finns det ingen mat, i princip. och att jag skulle vara i stånd att ta mig till ica är ett skäääämt. jag ska lyssna på melankolisk singer/songwriter-musik hela dagen och dricka vatten. det skulle kännas så mycket bättre om det regnade nu, då skulle dagen inte kännas lika hopplös.

jordgubbarna har blivit mogna och de var så galet goda!

p&l

jag vet inte riktigt var jag ska börja. kanske där det slutade. jag är hemma, äntligen. sjuk och sånt såklart. mår helt okej, inte bättre än så. vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, tack och lov har jag D. måste komma i ordning. tvätta och sånt. peace and love var så jävla bäst iallfall. så galet kul och bra och fint och mysigt och...ja. bäst.

RSS 2.0