I'm a prisoner.

ja men det var väl härligt att jag kanske får flyga hem till sverige redan på julafton! bättre för sig har väl ingen den dagen?

bubblar över. saknar honom så. saknar familjen. syster speciellt. längtar. känner mig fångad i tyskland.

ultimate-guitar.com ♥

The Subways – I Want To Hear What You Have Got To Say

peppdag!

påven? nä.

spelar gitarr & mår bra. tänker sova länge imorgon och bli kvitt min förkylning. har nog aldrig pratat så mycket tyska och engelska på en dag tidigare. har nog aldrig gått så bra som idag. är simla nöjd med mig själv och tänker inte släppa taget nu. flera fina vänner har funnits idag. åh. och det är sommar i tyskland nu. är det inte fantastiskt? imorgon ska det bli 26 grader! enligt yr.no 22-23 grader och sol sol sooool hela veckan! inga fel! ska sova och drömma behagliga drömmar. det var ett tag sedan! ohmy. pussCIAO.

Chateau Roquegrave (Médoc)

köpte ett vin som inte var så gott. chokladen desto godare. det konstiga var att hon tog betalt för två vinflaskor. inte en vinflaska, ost, choklad, tomater och bröd. himla lustigt. kanske blev det samma pris? ahwell. tyskland. försöker att inte dricka mer än halva flaskan och sedan ta mig till Tübingen och kanske kanske ha roligt. yääh. mina nya vinglas är extremt fina. för det priset. jublar! är gla.bl..

..oglovin?
vad hände?

och vad hände med mig för övrigt? ensam är inte stark. vänder på detta snart. ingen panik!

sometimes you get up and bake a cake or something, sometimes you stay in bed.

ja men fer fan, nu är det på tiden att jag bakar igen. hur gör man det utan ägg? pallar inte att handla. borde införskaffa vinglas. hm. och vin. har en vinbok som borde läsas. borde träffa någon av de nya vännerna jag skaffade mig igår. får inte tag på någon. men kanske försöker jag inte tillräckligt hårt. kanske slänger iväg ett sms. amenjuste. måste ladda mobiljäveln. inga fel med livet just nu. förutom att han är på tok långt bort. fick se hans ögon och höra hans röst i några timmar, men det räcker inte. men det får mig att komma igång igen :) nu blir det mat. åh. yez. häj. JAG ÄR SÅ GALET HUMÖRSVÄNGIG! shit. ja. men det visste vi väl redan. antingen på topp eller på botten, aldrig är det något mellanting inte. tackar kaffet och sällskapet för den energi jag har nu. so long.

m83.

musik
ensamhet
gitarr
vissna blommor
kyla
barn
diskhandskar
nötter
garnblommor
saknad
utmattning
världskarta
BRISTER
sågspånsbana
cykel
müsli
sidolin
apelsinjuice
facebook
hopplöshet
gult
framtid
tålamod

försöker iallafall, med viss hjälp från:
M83 – Before The Dawn Heals Us
Bayside – Shudder
Bombay Bicycle Club – A Different Kind Of Fix
immanu el – Moen

close your eyes and hold your breath, til dawn light comes.intalar mig att det är värt det. att känna så mycket. trots mitt depressiva beteende, tydligen, och några timmar av extrem ensamhet per dag. men visst fan är det väl ändå värt det? jag stressar upp mig själv. helt i onödan. saker är inte riktigt lika nya här längre. men det tar ändå en viss tid att anpassa sig till en ny stad i ett nytt land med ett främmande språk och okända människor. mer än några månader kanske till och med. frågan är om andra förväntar sig mer av mig än vad jag gör. det stressar mig ännu mer. ge fan. saknar allting jag har som inte finns här. men jag ska fan klara det. yup.

blow blow blowing up.

det är bättre! hej. godnatt.

nothing dreadful ever happens.


ni fina!


så här mår jag ibland.


I want that you are always happy.


Jesus came to my birthday party


vill inget hellre än att vara ensam. vilket jag är. och ändå. 
vet att det inte alltid kommer kännas precis så här.
för första gången kom inte den motivationen till mig, som den brukar.
men jag känner. och det gör ont. och det är det värt. alltid.
är det okej att känna, även om man inte har cancer? 
fick ett sånt jävla sockersug. vad hände? det var inte meningen.
alls.
energin slutade upp med att existera och jag vill inte mer. 
motivationen, som sagt. finns inte här. 
vill så gärna att ni ska vara lite närmre, lite oftare.
du och du och du. och speciellt han.
åh. det är väl meningen att man ska sakna?

The Middle East – I Want That You Are Always Happy

ligga i en säng och lyssna till musik som får en att minnas.
mer energi har jag inte. får inte i mig tillräckligt med mat.
precis som jag ville. men det är väl inte värt det kanske. 
prioriteringar. 

I want that you are always happy.

pre-party.

sött vin är då inte gott iallafall. men, som jag brukar säga (förutom när det gäller bruna, odefinierbara, vegetariska pålägg), gratis äro gott. och pengar är ju någonting jag har brist på. såatte. fine life. trots allt. ler. lever. levererar. 
och hur värt är det egentligen att förfesta med vänner långt långt bort över msn? men ja, är gla. lär mig att leva här, fina tider, trots allt!

well/hell.


weakness is bless.

The Middle East – Jesus Came to My Birthday Party

vill mest ha någon att må dåligt tillsammans med. känns som ett hem nu när jag kan må som jag vill. älskar det. hatar det. :)/:( men. mådde så otroligt fantastiskt bra idag att det är helt okej att må som jag gör nu. blir stressad bara.
men varför det. jaru.

things.

ibland har man så mycket att göra att man inte hinner med så mycket mer än just göra och då är det förjävla bra alltså. vill mest sova. ska mest sova. och det känns så galet skönt. mhm. jaha. ja, jag har druckit öl. förlåt. ska skriva något vettigt imorgon. ladda upp en bild eller så. mår illa. två öl är då för mycket för mig, ja gud ja. hej. godnatt också, och så.

tired mind.

trött av tyska. av barn. av arbete. av att tänka på allt jag missar och alla jag lämnade och allting här som är bra som jag inte njuter av. trött på min attityd. en kväll i ensamhet, en kväll av tusen. njuter nu. ja. så. då var det klart! njuter.

kultur kann man nicht kaufen!

TACHELES VAR HIMLA HÄFTIGT, LIKSOM JUDARNA & VÅFFLORNA. BERLIN ÄR BÄST.


berlin calling!

är helt galet kär & bryr mig inte om vad någon tycker om det :3
berlin är fantastiskt & världen är fin! vi var på en indieklubb igår, det var så stört kul + bra musik. åh, att det ens existerar! halv sex var vi åter på vårt kära hostel. att frukostbuffé ingår kan vara det mest sagolika med hela hostelet.
var vi hamnar idag får vi se. 
Frieden aus.

saknader.


det började på riktigt förra veckan, & det blir bara värre.gråter av hopplöshet ibland. det är inte likt mig. inte längre. he l ve t e.
VILL INTE, FÖR LIVET ÄR SÅ JÄVLA BRA HALLÅ.

dying on the inside.

Fucked Up – The Other Shoe

berlin.

jag åker till berlin imorgon & det ska bli fantastiskt spännande! där har jag aldrig satt min fot förut. men äntligen ska där promeneras & fotas & ses & ätas & upplevas! tyskland, tyskland, tyskland. jag är rädd för världen nu när jag har fått tillbaka förmågan att ha så starka känslor för någon/något. det skär i mig när jag tänker på det, jag känner mig så sårbar. men jag tror att det är värt det. åh.

RSS 2.0