tänker extra mycket på död ibland.

The Antlers – Putting The Dog To Sleep

(och jag önskar lite att den kunde pusha mig lite i rätt riktning, på ett sådant där konstigt vis som den lyckas göra ibland. det allra mest hemska brukar få mig att tänka lite mer rationellt, men inte just nu. scheisse.)

tyska/engelska/svenska.

tre språk i huvudet dagarna i ända gör mig helt jävla slut och tvingar mig sova cirka nio timmar per natt för att hålla mig någorlunda pigg. men jävlar i helvete vad jag har det bra just nu! tack för det. skriver av mig lite och går och lägger mig. imorgon blir det tidig rehab (knäjävel!) och sedan ar be te. nu: sömn!

Fernbeziehung.

distansförhållanden kan ibland känns som om man vore olyckligt kär. som om man måste glömma, iallafall för ett tag, och gå vidare. och ändå får jag känslan av att jag är totalt nykär när jag pratar med honom. det är så himla vackert. konstiga liv.

year of doom

2012 har börjat. 
jag håller till i Tyskland, men inte här. 
jag ser tillbaka på hur det senaste året har varit och älskar att jag kan göra just det. älskar att jag på något sätt dokumenterat vad jag har gjort. delar av mig vill fortsätta här. fortsätta använda ord och bilder för att få ur mig min kreativitet och senare kunna påminna mig själv om hur det är och var och om framsteg och upp- och nergångar och vändpunkter och svackor. men det känns så fånigt och jag lägger nog av. tänker att det nog finns på facebook och vem läser här ändå. vill skriva brev också, eller vad som helst för hand, men det tar sådan tid. 

för övrigt är början på det här året tusen gånger bättre än 2011. thank god.

RSS 2.0