tänker extra mycket på död ibland.

The Antlers – Putting The Dog To Sleep

(och jag önskar lite att den kunde pusha mig lite i rätt riktning, på ett sådant där konstigt vis som den lyckas göra ibland. det allra mest hemska brukar få mig att tänka lite mer rationellt, men inte just nu. scheisse.)

your words
+ alice

Sv: hej du! ja jag har lyssnat på det tidigare också, men jag är bara så glad över att den senaste skivan håller nivån, även om det ändå kanske inte är lika bra som det tidigare!2012-01-28 @ 23:30:07
+ http://musicadelasanta.blogg.se/
+ e

åh, men jhag har ju redan sett filmen. flera gånger. Många gånger. Jag älskar den litegranna. Lagom peppig liksom. Fast inte. Fast gullig. mest bara för att jag gillar henne. fandå.

2012-02-04 @ 17:13:00
+ http://postitperfection.blogg.se/
+ sara

sv: åh fina tjejen! jag vet inte varför det inte går att kommentera, kanske för att jag bloggar från mobilen. hursomhelst blev jag alldeles varm i hjärtat av att höra från dig. jag mår bra här, typ. hoppas du mår bra i tyskland! känns som att det finns så mycket jag har missat som jag önskar att vi hann prata ikapp om över ett antal koppar kaffe snart. när kommer du hem till sverige igen? kramar!!

2012-02-15 @ 01:40:08
+ http://slitet.blogg.se/

on your mind:

author:
remember me;

e-mail (secret):

url:

your words:

Trackback
RSS 2.0